CONSIDERATIONS TO KNOW ABOUT در مورد بیماری پوستی لوپوس

Considerations To Know About در مورد بیماری پوستی لوپوس

Considerations To Know About در مورد بیماری پوستی لوپوس

Blog Article

تشخیص بیماری لوپوس کار دشواری است زیرا علائم متنوع در طیف گسترده ای وجود دارند و این علائم در هر فرد با دیگری فرق دارد.

سیستم عصبی مرکزی: لوپوس گاهی اوقات می تواند بر سیستم عصبی مرکزی یا مغز هم تاثیر بگذارد که علائم آن شامل: سر درد، سر گیجه، افسردگی، حواس پرتی، مشکلات بینایی، حملات ناگهانی، سکته یا تغییر رفتار می باشد.

عفونت ادراری و بهترین دارو برای عفونت ادراری در زنان و مردان

به همراه قرص های استروئیدی مصرف شوند تا مقدار دوز استروئید کاهش پیدا کند.

افرادی که لوپوس ندارند، هم ممکن است این آنتی بادی را داشته باشند.

نور زیاد ماوراء بنفش ناشی از نور خورشید می تواند باعث بروز جوش های قرمز بر روی گونه ها و برآمدگی بینی شود که اغلب با عنوان بثورات پروانه ای شناخته می شود.

درگیر شدن ریه‌ها: ابتلا به این بیماری احتمال التهاب در بافت قفسه سینه را افزایش می‌دهد به‌طوری‌که ممکن است باعث دردناک شدن تنفس گردد.

فشار خون بالا را کنترل کنند و از مشکلات کلیوی پیشگیری کنند.

اختلال در عملکرد مغز و سیستم عصبی مرکزی: اگر مغز تحت تأثیر بیماری قرار گرفته باشد، ممکن است سردرد، سرگیجه، تغییرات رفتاری، مشکلات بینایی و حتی سکته مغزی یا تشنج نیز رخ دهد.

بیماری لوپوس اریتماتوز به کلیه‌ها آسیب وارد می‌کند و نارسایی کلیه باعث بروز تورم در پاها می‌شود.

بثورات پوستی یکی از علائمی است که در مبتلایان به لوپوس پوستی مشاهده می‌شود. این ضایعات که در چانه و بینی وجود دارند، با سوزش و خارش همراه هستند و قرار گرفتن در مقابل نور خورشید باعث تشدید این ضایعات خواهد شد.

” در واقع آن ها قادر به زندگی با تجربه ی کمتری از معلولیت و عوارض بیماری هستند.”

مراقبت‌های قبل از کاشت مو به نقل از بهترین دکترهای کاشت مو در شیراز همه‌ی رنگ‌های تاتو داینامیک را بشناسید نپوشیدن لباس زیر، چه عوارضی به همراه دارد؟ عوارض نپوشیدن لباس زیر چیست؟ محبوب ترین کرم دور چشم برای رفع تیرگی دور چشم + قیمت چرا در توانبخشی سرطان، درمان عاقبت بیماری لوپوس نی نی سایت لنف ادم اهمیت دارد؟

از مهم ترین و شایع ترین داروهایی که باعث بروز این نوع لوپوس در زنان می‌شوند، می‌توان به هیدرالازین (دارویی ضد فشار خون)، پروکائین آمید (داروی آریتمی قلب) و ایزونیازید (نوعی آنتی بیوتیک برای درمان بیماری سل) اشاره کرد.

Report this page